Project Description

Rab Film Festival po prvi put se iz „svoje“ Gornje ulice seli na Novu rivu Obale Petra Krešimira IV gdje će u subotu 20. kolovoza svirati Hladno pivo.

Jedan od naših najvećih rock bandova ove 2022. slavi 35 godina karijere serijom od 35 koncerata, među kojima je i nastup na Rab Film Festivalu. Na velikom koncertu na rapskoj rivi Hladno pivo će odsvirati neke od svojih najvećih hitova s ukupno osam albuma, poput kultnog debija “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” ili “Knjiga žalbe” i “Svijet glamura”.

Uoči turneje objavili su i single „Štetočine“, te video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza

“Štetočine su svi oni koji maštaju da zbog strasti, žudnje za adrenalinom i avanturom prekinu lagodnu rutinu stalne veze. Štetočine sanjare o bijegu dok su istovremeno i zadovoljni osjećajem sigurnosti koji im pruža topli dom i obitelj. Štetočine su uvijek nezahvalni i sebični gadovi. Štetočine su i nova pjesma Hladnog piva uz koje se fino mrda bokovima i troši glasnice. Štetočine su zbog svega navedenog idealna pjesma da najave turneju koja slavi 35 godina Hladnog piva s 35 koncerata”, poručuju članovi Hladnog piva.

Vruću ljetnu večer na Rabu garantiraju najveći hitovi jednog od najvažnijih bandova na ovim prostorima.

Kupi karte za Hladno pivo na RAFF-u

Ulaznice za HLADNO PIVO NA RAFF-u, Nova riva, RAB | Subota, 20.08.2022., 20:00h | Entrio.hr