Project Description

Rab Film Festival u svom četvrtom izdanju donosi bogat glazbeni program s koncertima nekih od najrenomiranijih imena hrvatske glazbene scene.

Publika Rab Film Festivala u protekle je tri godina već navikla da koncerte RAFF Beata sluša i gleda uglavnom u ljetnom kinu. Uz brojne novitete ova 2022. donosi i promjenu lokacije RAFFBeata – glazbenog dijela festivala. U subotu 20. kolovoza i nedjelju 21. kolovoza RAFF se iz Gornje ulice, koja je svake godine srce festivala, po prvi put spušta se na rapsku rivu kako bi Rabljanima i njihovim gostima pružila glazbeno-scenski spektakl uz jednu od najpoznatijih grupa na ovim prostorima i jednog od najpoznatijih muških vokala. Imena koja će vas zabavljati u te dvije ljetne večeri na rivi bit će uskoro objavljena.

Glazbeni dio RAFF-a do sad je na Rab doveo Damira Urbana, Zorana Predina, Detour, Elemental, Zdenku Kovačiček i Nipplepeople, a ove godine stižu nova tri jaka imena koji duže vrijeme nisu svirali na otoku. Osim koncerata na rivi, RAFF ove godine otvara još jednu lokaciju, tzv, Kulicu  ili Giardin koji se za vrijeme trajanja festivala pretvara u RAFF lounge bar s jakim glazbenim programom. Uz novu lokaciju, RAFF se vraća i na Pjacetu, koja protekle dvije godine nije bila u funkciji zbog pandemije, a u 2022. će ponovno biti središnje mjesto druženja – naš festivalski trg.

Tri velika i brojni mali koncerti na Rivi, Pjaceti i Giardinu  bit će središte zabave tijekom trajanja četvrtog RAFF-a kojim ćemo, uz film, glazbu i koktele, proslaviti povratak na staro normalno.