Project Description

Jedna od novosti koje donosi RAFF 2022. događat će se na Giardinu/Kulici gdje 15.08. u 21 sat počinje glazbeni program Rab film festivala. Čast da otvori program RAFF Giardina dobio je Bizzo, polovica legendarnog hip hop dua Bolesna braća. Glazba koju će Bizzo birati u ponedjeljak 15. 08. i utorak 16. 08. od 21 sat uvest će Rabljane i njihove goste u četvrti po redu Rab Film Festival.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U srijedu i četvrtak na Giardin dolazi još jedan veliki glazbeni znalac – Luka de Lux. Zbog Rab film festivala na kratko je prekinuo DJ rezidenciju u Garden resortu u Tisnom. Strastveni je zaljubljenik u funk, soul i jazz, a kakvu magiju zna stvoriti poslušajte u Adriatic Coasting videu.

 

 

 

Uz mladog producenta Marvela zabavit ćemo se na Giardinu u petak, na dan otvaranja festivala, a njegovi beatovi i hitovi orit će se Giardinom i u subotu.

Već u ponedjeljak na Giardin slijeće splitski TBF na koncert podrške Nini Violić i njezinom filmu Baci se na pod, koji će ranije te večeri biti prikazan u ljetnom kinu.

Ulaznice za TBF NA RAFF-u, RAFF Giardin, RAB | Ponedjeljak, 22.08.2022., 20:00h | Entrio.hr

 

U utorak vam spremamo jedno iznenađenje, a ovogodišnju RAFF priču na Giardinu posebnim DJ showom zatvaraju dva direktora RAFF-a Robert Tomić Zuber i Zoran Kekić.

Zabava je, vjerujte nam, zagarantirana.