// RAFF 2021 | SNEŽANA BOGDANOVIĆ I ULIKS FEHMIU NA RAFF-u

SNEŽANA BOGDANOVIĆ I ULIKS FEHMIU ODUŠEVLJENI FESTIVALSKIM DOGAĐANJIMA

Posljednji dan festivala, RAFF su svojim dolaskom posebno počastili dvoje sjajnih glumaca i regionalnih zvijezda, a k tome još i bračni par – Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu.

Snežana Bogdanović nadoknadila je tako odustvo s prvog RAFF-a 2019. godine, kad je na festivalu prikazan njezin film „Šavovi“, u kojem tumači glavnu ulogu. Film je to o šokantnim i istinitim pričama o tisućama krađa novorođene djece u Srbiji tijekom nekoliko desetljeća, koje nikad nisu do kraja istražene niti dobile sudski epilog. Snežana je za tu ulogu dobila i brojne nagrade.

Njezin suprug Uliks, ujedno i sin legendarnog glumačkog para Bekima Fahmia i Branke Petrić, a posljednju zapaženu ulogu imao je u srpskoj seriji „Porodica“, o obitelji Milošević, u kojoj je glumio ubijenog srbijanskog premijera Zorana Đinđića.

Snežana i Uliks, osim što odmaraju i uživaju u odmoru, također sudjeluju u RAFF-ovim programima. Jutros su tako prisustvovali i promocija knjiga Zorana Predina „Mongolske pjege“ i najnovijeg izdanja knjige „Sjećanja i neobjavljene priče“ Eve Grlić, koju je predstavljao njezin sin Rajko Grlić, a večeras će uživati u gledanju ceremonije zatvaranja sa rapskog „mulića“ u uvali I. Padova, i danskog filmskog hita „Jahači pravde“ s Madsom Mikkelsenom u glavnoj ulozi.